FİLO ETKİNLİĞİ (gösterim sayısı: 1.198) | |
Yazan | Konu içeriği |
![]() [PanikATAK]
Kayıtlı Kullanıcı
![]() |
Konu Yazan: PanikATAK
Konu Tarihi: 17.11.2020- 18:53
herkese iyi forumlar arkadaslar
dungece ki etkinlikte yasananlardan bahsedelim istedim oyun duyurularindan surpriz filo etkinligi duyurusu yapildiktan sonra arkadaslar ile konu hakkinda biraz konusup olayi kapatmistik.taki dun aksam hatirlatma duyurusundan sonra katilma karari aldik risk mi hepsinide goze aldik.kordinat verildikten sonra hizla isinlanip sonda ile ne var diye bakana kadar baktik sirri almis basi gidiyor hemde 1k riple masallah sanki gezegenin icinden gececek bizde 300 riple cikip sirriyi saldiri baslattik geri cekmeye zorlamak icin ama baktik kararli sekilde gidiyor ve birseylere guveniyor.pekala diyip sirrinin donuse gitmeye devam ettik.ama bu arada sirrinin vuracagi yerdeki harabeye de deneme yapma kararı aldik sansarrr 5 sn ben 10 sn spec_ops 15 saniye savasin arkasina gd kaldirip sansimizi deneyelim dedik.
![]() ![]() ![]() |
Cvp:
|
|
Yazan | Cevap içeriği |
![]() [Genji]
Kayıtlı Kullanıcı
![]() |
Cevap Yazan: Genji
Cevap Tarihi: 17.11.2020- 21:52
Merhabalar SIRRIHAN ben,
Öncelikle dün akşam kendi adıma çok heycanlı, çok zevkli ve bir o kadar şansız geçti ![]() Oyundaki rakiplerim olarak, KAZ maz herhangi bir yakıştırma yada lakap kullanmayacağım sizlere. Sizde bu konulara dikkat ederseniz sevinirim. Oyun için karşımızdaki kişileri küçümsemeye gerek yok. Gelelim dün akşama, olay bizim boyutumuzdan şöyle idi, Koordinatı okur okumaz sonda dahi atmadan filo kaldırmaktı. 1k rip o yüzden yola çıkmıştı. Savaş oldu ama harabeyi alamadık. Rakibimiz milyonda bir olacak bir şans ile harabeyi aldı. Tebrikler. Dönüş kısmında filoyu yavaşlatmayacagınızı tahmin ettik. Ama bizden kimse geri vites yapmadı. Ne olcaksa olsun dediler. Ne harabe ne gd düşünmedi bizimkiler. O vakitten sonra son 20 sn de çekseniz son 1 sn de çekseniz bir önemi yoktu. Ama çekmeseydiniz izleyicilere güzel bir görsel şölen olacaktı. Gelelim ikinci etkinliğe Sizin çektiğiniz gemiler size dönmediği için ben direk ışınlanamadım. Baktımki sansarr yolda daha bi anlamı yoktu. Dönüş kısmınada gitmenin bir anlamı yoktu. İlk etkinlikte yaşadığım harabe şansızlığı ( YOK ARTIK dedirten cinsten oldugu için) içimden bişe yapmak gelmedi. Bu arada ben sizin harabeyi bilerek almadıgınızı, tenezzül etmediğinizi düşünmüştüm. İkinci etkinlikte. Yanılmışım ![]() Herşeye rağmen güzel bir etkinlik gecesiydi. Adminlere, takım arkadaşlarıma siz değerli rakiplerime ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki varsınız Sağlıcakla kalın... |
Cvp:
|
|
Yazan | Cevap içeriği |
![]() [spec_ops]
Kayıtlı Kullanıcı
![]() |
Cevap Yazan: spec_ops
Cevap Tarihi: 17.11.2020- 22:12
Kimseye kaz yakıştırması yapmıyoruz Deyimi hatırlayalım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez... Siz sansarın dönüşünü alsaydınız biz sizden 3 kşnin dönüşünü alacaktık bütün olay bu güzel bir geceydi
![]() ![]() |
Cvp:
|
|
Yazan | Cevap içeriği |
![]() [Red.Rabbit]
Kayıtlı Kullanıcı
![]() |
Cevap Yazan: Red.Rabbit
Cevap Tarihi: 18.11.2020- 00:04
Sansar'ın geri dönüşü yavaşlatmaya rağmen hesaplandı ve kendisiyle oyun içi mesajla da paylaşıldı.
Bu da kayıtlara gecsin lütfen: ) |
Cvp:
|
|
Yazan | Cevap içeriği |
![]() [cannizaro]
Kayıtlı Kullanıcı
![]() |
Cevap Yazan: cannizaro
Cevap Tarihi: 18.11.2020- 00:33
Güzel ve keyifli bir akşamdı ... İlk etkinlikteki harabe kazanımından dolayı Paniği tebrik ediyorum ...Ediyoruz hatta .Evet çooook büyük bir şans bu kesin ; ama şansı kovalamak da bir meziyet.
Bütün kafa oyuncuların aynı sistemde 2 kez buluştuğu bir geceden daha sansasyonel sonuçlar da çıkabililirdi.Ama eğlence çıktı işte bu da güzel ![]() Herkese iyi oyunlar |
Iskalamiyacagini bildiğim için gözden çıkarmıştım zaten etki
|
|
Yazan | Cevap içeriği |
![]() [SaNSaRrr]
Kayıtlı Kullanıcı
![]() |
Cevap Yazan: SaNSaRrr
Cevap Tarihi: 18.11.2020- 14:59
Alıntı Çizelgesi: Red.Rabbit yazmış Sansar'ın geri dönüşü yavaşlatmaya rağmen hesaplandı ve kendisiyle oyun içi mesajla da paylaşıldı. Bu da kayıtlara gecsin lütfen: ) |
Bu konuyu 1 kişi görüntülüyor: 1 Misafir, 0 Üye | |
Bu konuyu görüntüleyen üye yok. |